KitchenAid Blender K400

KitchenAid Blender K400

De KitchenAid Blender K400 is een krachtige en veelzijdige blender die perfect is voor het bereiden van allerlei soorten gerechten. Met zijn geavanceerde functies en stijlvolle design is deze blender een must-have voor elke keuken.

Belangrijkste kenmerken

De KitchenAid Blender K400 biedt een scala aan functies die het bereiden van voedsel gemakkelijker en efficiënter maken. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

 • 1200 watt motor: De krachtige motor zorgt ervoor dat de blender moeiteloos door zelfs de hardste ingrediënten kan mixen.
 • 5 snelheden: Met de 5 verschillende snelheden kunt u de blender aanpassen aan uw specifieke behoeften, of u nu een gladde smoothie wilt maken of ijs wilt crushen.
 • Intelli-Speed-motorregeling: Deze functie zorgt ervoor dat de blender automatisch de snelheid aanpast op basis van de inhoud en de geselecteerde snelheid, voor optimale prestaties en consistentie.
 • 3 voorgeprogrammeerde instellingen: De blender heeft ook 3 voorgeprogrammeerde instellingen voor smoothies, ijs crushen en zelfreiniging, waardoor het gebruik nog eenvoudiger wordt.
 • 1,4 liter BPA-vrije mengbeker: De blender wordt geleverd met een ruime mengbeker die gemaakt is van BPA-vrij materiaal, waardoor u veilig en gezond voedsel kunt bereiden.
 • Roestvrijstalen messen: De scherpe en duurzame roestvrijstalen messen zorgen voor een efficiënte en gelijkmatige mix van ingrediënten.

Voordelen van de KitchenAid Blender K400

De KitchenAid Blender K400 biedt verschillende voordelen die het een uitstekende keuze maken voor zowel beginnende als ervaren koks:

 • Veelzijdigheid: Met de verschillende snelheden en voorgeprogrammeerde instellingen kunt u een breed scala aan gerechten bereiden, van smoothies en soepen tot sauzen en dips.
 • Krachtige prestaties: Dankzij de 1200 watt motor kan de blender zelfs de moeilijkste ingrediënten moeiteloos mixen, waardoor u altijd een glad en consistent resultaat krijgt.
 • Stijlvol design: De KitchenAid Blender K400 heeft een strak en modern design dat een elegante touch aan uw keuken geeft.
 • Eenvoudig in gebruik: Met de intuïtieve bedieningsknoppen en voorgeprogrammeerde instellingen is de blender zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs voor beginners.
 • Gemakkelijk schoon te maken: De blender heeft een zelfreinigende functie, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Daarnaast zijn de mengbeker en deksel vaatwasserbestendig.

Gebruik en onderhoud

De KitchenAid Blender K400 is zeer eenvoudig in gebruik. Volg deze stappen om optimaal gebruik te maken van uw blender:

 1. Plaats de mengbeker op de blenderbasis en zorg ervoor dat deze stevig vastzit.
 2. Voeg de gewenste ingrediënten toe aan de mengbeker. Zorg ervoor dat u de maximale vulhoogte niet overschrijdt.
 3. Sluit de mengbeker af met de deksel en zorg ervoor dat deze goed is vergrendeld.
 4. Selecteer de gewenste snelheid of voorgeprogrammeerde instelling en druk op de startknop.
 5. Laat de blender draaien tot de gewenste consistentie is bereikt.
 6. Na gebruik kunt u de blender eenvoudig schoonmaken door de zelfreinigende functie te gebruiken of de mengbeker en deksel in de vaatwasser te plaatsen.

Om ervoor te zorgen dat uw KitchenAid Blender K400 in optimale staat blijft, zijn er enkele belangrijke onderhoudstips:

 • Reinig de blender direct na gebruik om te voorkomen dat voedselresten opdrogen en moeilijk te verwijderen zijn.
 • Controleer regelmatig de messen op eventuele tekenen van slijtage of beschadiging. Vervang indien nodig.
 • Bewaar de blender op een droge en veilige plaats, uit de buurt van direct zonlicht en extreme temperaturen.
 • Volg de instructies in de handleiding voor eventuele specifieke onderhoudsvereisten.

Conclusie

De KitchenAid Blender K400 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veelzijdige blender. Met zijn geavanceerde functies, stijlvolle design en gebruiksgemak is deze blender perfect voor het bereiden van allerlei soorten gerechten. Of u nu een smoothie wilt maken, ijs wilt crushen of sauzen wilt mengen, de KitchenAid Blender K400 levert altijd uitstekende prestaties en een consistent resultaat. Investeer in deze hoogwaardige blender en geniet van heerlijke en gezonde maaltijden in uw eigen keuken!

Plaats een reactie

Blender info

Verse smaken, elke dag gemixt. Ontdek de kracht
van de beste blenders voor jouw keuken.

Begin zoektocht